Elisabeth Oets studeerde eerst viool en later solozang bij Udo Reinemann aan het Utrechts Conservatorium en volgde masterclasses aan het Mozarteum in Salzburg. Zij was jarenlang verbonden aan het koor van de Nederlandse Reisopera en vervulde daar ook regelmatig kleinere solorollen. Zij werkte daarnaast freelance bij het Nederlands Kamerkoor en het Groot Omroepkoor waarmee zij vele tournees maakte in binnen en –buitenland met dirigenten als Bernard Haitink, Riccardo Chailly, Frans Brüggen en Ton Koopman. Haar grote passie ligt bij kamermuziek en liedkunst. Voor de radio nam zij twee liedrecitals op met Franse muziek. Zij treedt regelmatig op in verschillende kamermuziekensembles en soleerde in de kameropera a Hand of Bridge van Samuel Barber.

Mi Ying Chen studeerde piano en dwarsfluit aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Zij doceerde beide vakken aan muziekscholen in Nederland en Duitsland. Daarnaast speelde zij kamermuziek in verschillende ensembles. Sinds 1996 specialiseert zij zich als opera- regisseur en kostuumontwerper. Zij regisseerde talloze muziektheatervoorstellingen o.a. in samenwerking met Willem Wilmink. In 2000 richtte zij OperaCinemaNederland op, een operaproductiehuis met als doelstelling opera's voor een breed publiek toegankelijk te maken. De rap- opera ZoZijnZe, naar Cosi fan Tutte van W.A.Mozart, met Bob Zimmermann als arrangeur en muzikaal leider werd een doorslaand succes. Daarnaast werkte zij voor verschillende operahuizen o.a. De Nationale Opera en de De Nederlandse Reisopera .

Bij de Nederlandse Reisopera leerden Elisabeth en Mi Ying elkaar kennen en na de dramatische bezuinigingen op de kunst in 2013, ontstond het plan om als duo verder te gaan. Met “de CupCakeDiva’s” brengen zij in een wervelende act een muzikaal telegram aan iedereen die iets te vieren heeft.

Daarnaast hebben zij ook nieuwe programma’s ontwikkeld zoals:

Bezoek ons op Facebook