Proficiat, Elisabeth en Mi Ying met jullie mooie voorstelling in Utrecht vanavond voor een goed gevulde muisstille zaal.
Zeer professioneel, mooi gezongen, goede en mooi vertelde tekst.
Een aanrader voor wie 'Wachten op transport' nog niet meemaakte. Chapeau!
Evert Jan Nagtegaal‎

Nog steeds ben ik van deze voorstelling onder de indruk.
Prachtig, integer en fascinerend
Adrie Arendsman‎

Aangrijpend en toch ook wonderlijk verhaal met prachtige, mooi naturel gezongen liedjes van Ilse Weber, bizar hoe die in Theresienstadt gecomponeerd zijn. Je verlaat Elburg met vragen over een heldin (hoe is het met haar gegaan) in Nijmegen en een gewone ellendeling van een agent (besefte hij wat hij deed) in Amsterdam. En hoe zinloos het allemaal was. Complimenten aan Elisabeth Oets en Mi Ying Chen, twee moedige vrouwen. Prachtig ingetogen optreden.ling onder de indruk.
Eduard Plate‎

Vanavond fantastische presentatie voor VVAO vrouwen Gooi en Eemland door Elisabeth als kleindochter vertellend over haar opa met begeleiding op de piano door Mi Ying, mijn hartelijke en welgemeende compliment voor beiden
Yv Horst

Wachten op transport is een bijzondere voorstelling: emotioneel, indringend en aangrijpend.
Elisabeth Oets en Mi Ying Chen verbeelden
en verklanken Mechanicus’ levensgeschiedenis uitermate professioneel, en gaan toch ook een lichte toets niet uit de weg. Daardoor horen we niet alleen de angst en de beklemming maar ook de hoop en de verwachting. Wachten op transport te zien en te horen is een waardevolle, onvergetelijke ervaring.
Anton Brand Meer...

Wachten op transport’ aangrijpend verteld en gezongen. Door Peter Tholen
13 april 1945 Eelde, Paterswolde en Eelderwolde worden bevrijd door de Canadezen. 72 jaar na dato is het verhaal rond oorlog en bevrijding onverminderd aangrijpend. Meer...